Ζώδια: Η νύφη ετοιμάζεται για τον γάμο της. Τι θα κάνει με τις ετοιμασίες;

Προσμονή, υπερένταση, αγωνιά, ευχαρίστηση, ανυπομονησία, ίσως και φόβος, πλημύρα συναισθημάτων σε γεμίζει τις παραμονές του γάμου σου! Νοιώθεις ότι φτάνεις σε μια κατάληξη που την ποθείς. Όμως, το άγνωστο και το απρόοπτο πάντα παραμονεύουν για να σου χαλάσουν ακόμα και με μικρολεπτομέρειες το γάμο. Με την βοήθεια της Αστρολογίας και με βάση το ζώδιο σου και την ιδιοσυστασία του, να προσπαθήσεις να προβλέψεις και τις πιθανές συμπεριφορές σου, αλλά και όσα θα μπορούσαν να σου ξεφύγουν μέσα από την ένταση και την πίεση των ετοιμασιών.

ΚΡΙΟΣ

Εσύ, ένα υπερδραστήριο και γεμάτο ενέργεια Κριαράκι, που θέλει πάντα να είναι πρωτοπόρο στο κάθε τι, δεν μπορεί παρά να έχει τον πρώτο λόγο σε μια τόσο σημαντική στιγμή της ζωής του. Θέλεις τα πάντα να περάσουν από το χέρι σου, να μην πέσεις σε κοινοτυπίες, ώστε ο γάμος σου να είναι τόσο ξεχωριστός που όλοι να τον θυμούνται. Δεν θα ήσουν ικανοποιημένη αν ήταν «άλλος ένας γάμος από τους πολλούς». Η σφραγίδα που θέλεις να αφήσεις, οι εντυπώσεις που θα προκαλέσει η πρωτοτυπία του να είναι ανεξίτηλη στην μνήμη του καλεσμένων. Πρόσεχε όμως, μήπως με την ανυπομονησία και ορμητικότητα που σε διακρίνει σου ξεφύγουν τα ουσιώδη.

ΤΑΥΡΟΣ


Ταυρίνα μου, σε εμπιστεύομαι απόλυτα όταν ξέρω το πόσο καλαίσθητη σε κάνει η Αφροδίτη, πόσο πρακτική και μεθοδική είσαι και πόσο κλασική στα γούστα σου. Δεν μπορεί παρά ο γάμος σου να είναι σχεδιασμένος και προσεγμένος και στην τελευταία του λεπτομέρεια με πνεύμα προσήλωσης στο παραδοσιακά κλασικό. Δεν σου ταιριάζουν οι πολλές – πολλές καινοτομίες, οι αλλαγές και οι καινούριες τάσεις, είσαι υπέρ της πεπατημένης. Δεν θα απορούσε κανείς από όσους σε ξέρουν, αν εμφανιζόσουν στον γάμο σου φορώντας το νυφικό της μαμάς σου. Όλα θα είναι κλασικά τέλεια. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Διδυμάκι, για σένα οι ετοιμασίες θα μοιάζουν πανηγύρι. Θα ανακατέψεις τις φιλές σου με όλα όσα θα πρέπει να επιλέξεις, από νυφικό, μπομπονιέρες, προσκλητήρια, εκκλησία, δεξίωση, τα πάντα. Όταν ξεπεράσεις τις αμφιταλαντεύσεις σου για το ποιες πρέπει να είναι οι επιλογές σου, θα το ρίξεις στην αγαπημένη σου ενασχόληση την επικοινωνία, με όλους όσους, που αφού λάβουν τα προσκλητήρια τους, θα έχουν και προφορική πρόσκληση. Ένα είναι το βέβαιο, θα απολαύσεις και τις ετοιμασίες και τον γάμο. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκινάκι, θα βγάλεις όλη την ευαισθησία σου διαλέγοντας ότι πιο λεπτό, ζεστό, ρομαντικό, για το γεγονός που θα σε ολοκληρώσει. Θέλεις να είναι Το Γεγονός! Πάντα για σένα ήταν το όνειρο της ζωής σου ο γάμος, η δημιουργία οικογένειας, τα παιδιά, πολλά παιδιά που θα σε τριγυρίζουν και θα σε γεμίζουν ευτυχία. Έτσι λοιπόν, θα φροντίσεις ο γάμος σου να μοιάζει το πρελούντιο, το προανάκρουσμα της συζυγικής σου ζωής. Θα θυμηθείς και θα καλέσεις κάθε μακρινό ξεχασμένο θείο και θεία, για να αναθερμάνεις τις σχέσεις στην οικογένεια και να την νοιώσεις ενωμένη ξανά, με αφορμή εσένα! 

ΛΕΩΝ

Ακόμη και αν δεν ξέρουν οι καλεσμένοι στο γάμο σου το Ζώδιο σου, θα το νοιώσουν, θα το καταλάβουν. Θα έχεις επιμεληθεί τα πάντα δίνοντας τις οδηγίες σου σε όλους, ώστε να ακολουθούσουν πίστα τις επιλογές σου. Όλη η οργάνωση, όλη η σκηνοθεσία, ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια πρέπει να έχουν την έγκριση σου. Τι τους έχεις τόσους υπηκόους; Ο γάμος που θα στηθεί θα είναι βασιλικός με μεγαλοπρέπεια και ίσως όχι χλιδή, αλλά τουλάχιστον με λιτή αξιοπρέπεια. Οι καιροί είναι δύσκολοι για τους πρίγκιπες, αλλά και για τους βασιλιάδες, εσύ αυτό το νοιώθεις στο πετσί σου, όμως δεν το δείχνεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχω την απόλυτη βεβαιότητα Παρθένε μου, ότι ο γάμος σου θα είναι ένα κέντημα! Η αξιοσύνη και η νοικοκυροσύνη σου, η προσοχή στην λεπτομέρεια, η σχολαστική τελειομανία σου, το καλό και φινετσάτο γούστο σου, η έλλειψη κιτσάτων υπερβολών, θα ικανοποιήσουν κάθε καλαίσθητο παριστάμενο. Όταν ανέφερα το κέντημα κυριολεκτούσα, μέχρι και το νυφικό σου ίσως έχεις κεντήσει, τις κλασικές τούλινες μπομπονιέρες, τα τραπεζομάντηλα του γαμήλιου δείπνου. Θα δείξεις από την πρώτη στιγμή το πόσο χρυσοχέρα, κατάλληλη και έτοιμη για γάμο είσαι.

ΖΥΓΟΣ

Μόδα, θηλυκότητα, καλαισθησία, φινέτσα και ομορφιά, θα συνδυαστούν αρμονικά και θα παρελάσουν από το γάμο σου Ζυγέ μου. Είσαι στο στοιχείο σου και αυτό φαίνεται. Έχεις ταλέντο στην οργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων, αλλά στον δικό σου γάμο, θα ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Θα ενεργοποιήσεις όλες τις ικανότητες σου στην αισθητική για την επιλογή των ομορφότερων και αρμονικότερα συνδυασμένων αξεσουάρ που η καλαισθησία και η καλλιτεχνική φύση σου θα εμπνευστεί ώστε να είναι όλα τέλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλη την εκδήλωση του πάθους και της πρακτικότητας σου θα μεταφέρεις και στον γάμο σου Σκορπιέ. Πως θα μπορούσε άλλωστε να περιμένουμε κάτι διαφορετικό, όταν σε όλες σου τις σκέψεις και ενέργειες αυτά κυριαρχούν; Σε ένα τόσο σημαντικό σταυροδρόμι της ζωής σου θα έλειπαν; Ο δυναμισμός σου θα σε κάνει να πάρεις τα ηνία και να σχεδιάσεις, να προγραμματίσεις, να εκτελέσεις το κάθε τι που θα σου κάνει την μέρα του γάμου σου εξαιρετικά αξιομνημόνευτη για όλους. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναρωτιέμαι Τοξοτίνα μου, αν ο γάμος σου γίνεται για να παντρευτείς ή για το γλέντι και το πανηγύρι που ακολουθεί για να διασκεδάσουν οι καλεσμένοι. Το κέφι που βγάζεις και που μπορείς να μεταδίδεις σε όλους, ακόμη και στον πιο κατσούφη, είναι η εγγύηση για το πιο σωστό ξεκίνημα της νέας σου ζωής. Τις ετοιμασίες του γάμου θα τις γλεντήσεις, αλλά θα τις αντιμετωπίσεις με δυναμισμό και κέφι, με ανοιχτό μυαλό και ευαισθησία. Η χαρούμενη διάθεση θα σε ακολουθεί από την στιγμή που ακούστηκε το ΝΑΙ. Είπαμε, γλέντι, και αρχίζει από νωρίς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο γάμος σου μεθοδικέ και προσεκτικέ Αιγόκερε, κινείται σε παράλληλους άξονες. Πατάς γερά στα πόδια σου και θέλεις όλα να βασίζονται στον ρεαλισμό, να είναι πραγματοποιήσιμα. Θέλεις τα πάντα να είναι σωστά οργανωμένα, στην σωστή στιγμή, στο σωστό μέγεθος και στο σωστό κόστος, στη σωστή ποιότητα. Το νυφικό, οι μπομπονιέρες, τα λουλούδια να είναι καλαίσθητα, χωρίς κακόγουστες υπερβολές αλλά και χωρίς να υπολείπονται σε ποιότητα, ποσότητα και ομορφιά. Προτιμάς να είσαι μια νύφη με το γνωστό άσπρο παραδοσιακό νυφικό, κλασική και αξιοπρεπής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Ριζοσπάστη Υδροχόε, το αποφάσισες που το αποφάσισες, είναι αρκετό για σένα. Σιγά μη βάλεις νυφικό και πέπλο! Τι; Τιάρα; Τρελοί είσαστε; Άντε να βάλεις κανένα έθνικ ινδικό, κανένα σεγκούνι της προγιαγιάς σου από τα Τζουμέρκα. Από ανθοδέσμη, τι καλλίτερο από αγριολούλουδα της εποχής; Όσο για το γλέντι, στο προαύλιο του Δημαρχείου ή το πολύ πολύ κάποιου εξωκκλησιού με ντόπιο κρασάκι χύμα, ουζάκι, παραδοσιακούς μεζέδες και άντε και κανένα ψητό γι’ αυτούς που τρώνε κρέας. Όσο για τις μπομπονιέρες, χειροποίητες πήλινες από το εργαστηριάκι που έχεις με την κολλητή σου.

ΙΧΘΥΣ

Έλα καλό μου Ψαράκι, μη γίνεσαι Drama Queen! Εν τάξει θ’ αλλάξει η ζωή σου, θ’ αφήσεις πίσω σου την ελευθερία σου, αλλά από δω και πέρα κάποιος άλλος θα αναλάβει τις ευθύνες σου. Αυτό δεν ήθελες πάντα; Τώρα γιατί μυξοκλαίς; Για να σου περάσει, σκέψου τι νυφικό θα βάλεις, ρομαντικό, με τις δαντέλες του, με τα φρου φρου του, την καπελαδούρα του, την ανθοδέσμη που θα πετάξεις στις ανύπαντρες φίλες σου! Την πλωτή εξέδρα που θα γίνει ο γάμος! Στρώσου λοιπόν και ψάξε να βρεις αυτά που ονειρεύεσαι για να ζήσεις το παραμύθι σου και χαμογέλασε, για καλό είναι!
Πηγή: amp.zwdiasimera.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σε καθεστώς «καραντίνας» οι Έλληνες στα γερμανικά αεροδρόμια – Στην Κομισιόν το ζήτημα

Χονγκ Κονγκ: Δικαστικός «Γολγοθάς» για την Ελληνίδα με την κοκαΐνη - Αγωνιούν οι δικοί της

Τραγωδία δίχως τέλος - Στους 19 οι νεκροί από τη φονική κακοκαιρία