Ανείπωτη τραγωδία: Επτά οι νεκροί από την κακοκαιρία που έπληξε τη Δυτική Αττική


Δεν έχει τέλος η τραγωδία που προκάλεσε η θεομηνία, η οποία έπληξε τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (15/11) τη Δυτική Αττική και κυρίως της περιοχές της Μάνδρας, της Νέας Περάμου και της Μαγουλας.
Ο νεότερος απολογισμός των θυμάτων που άφησε πίσω της η ισχυρή βροχόπτωση και οι πλημμύρες αλλά και οι χείμαρροι που προκλήθηκαν από αυτή, κάνει λόγο για επτά νεκρούς ενώ υπάρχουν και αγνοούμενοι που ερευνάται αν έχουν πέσει θύματα της κακοκαιρίας ή έχουν καταφύγει κάπου, σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Από την Πυροσβεστική έχουν μέχρι στιγμής ανακοινωθεί πέντε νεκροί.
Τελευταίο θύμα είναι μια γυναίκα, στη Μάνδρα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ βρέθηκε πάνω σε κάγκελα καθώς όπως φαίνεται προσπαθούσε να σωθεί από τη στάθμη του νερού που ανέβαινε επικίνδυνα.
Παράλληλα, δύο γυναίκες και ένας οδηγός βυτιοφόρου διακομίστηκαν, στο Θριάσειο νοσοκομείο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, λόγω των πλημμυρών.
Ειδικότερα, αναφέρει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι δύο γυναίκες που διαμένουν στην οδό Κοροπούλη, στη Μάνδρα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με υποθερμία, ενώ ο οδηγός του βυτιοφόρου απεγκλωβίστηκε από το όχημα, το οποίο είχε ακινητοποιηθεί στο 6ο χλμ της Θηβών - Βιλίων και επίσης διακομίστηκε στο Θριάσειο.


Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/837338/ektakto-aneipoti-tragodia-nekroi-apo-tin-kakokairia#ixzz4yUxw5Hgv

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

6 λόγοι που οι γυναίκες...μιλάνε πολύ!

Πιλοτικοί κάδοι σε Χαλκίδα, Θήβα και Λαμία

Σε καθεστώς «καραντίνας» οι Έλληνες στα γερμανικά αεροδρόμια – Στην Κομισιόν το ζήτημα